Traditional Indian Food
<% catList.forEach(function(cat){ %>
<%= cat.label %>
<% }); %>
<%- node_title %>
Published On
By <%= createdBy.user_fullname %>
<%- node_title %>
Published On
By <%= createdBy.user_fullname %>
<% if(node_description!==false) { %>
<%= node_description %>
<% } %>
<% catList.forEach(function(cat){ %>
<%= cat.label %>
<% }); %>
Read More...
ଅପୌଷ୍ଟିକ ଆହାର
Published On
By Ipsita
ମଣିଷ ଶରୀରର ଗଠନ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଭାବେ ସେ ଖାଉଥିବା ଖାଦ୍ୟ ଉପରେ ନିର୍ଭର କରିଥାଏ । ଶରୀରର ମୂଳଦୁଆ ଭାବେ ପୋଷଣ କାର୍ଯ୍ୟ କରିଥାଏ । ତେବେ ଭାରତୀୟଙ୍କ ନିକଟରେ ଦେଖିବାକୁ ମିଳିଥାଏ କିଛି ନିର୍ଦ୍ଦିଷ୍ଠ ପୋଷଣର ଅଭାବ, ଯାହା ସେମାନଙ୍କର ସାମଗ୍ରୀକ ବୃଦ୍ଧି ଉପରେ ପ୍ରଭାବ ପକାଇଥାଏ ।
ମଣିଷର ସ୍ବାସ୍ଥ୍ୟ ହେଉଛି ସବୁଠାରୁ... କେମେନ୍ ବିରିୟାନି
Published On
By Samaya Live
୨କପ ବିରିୟାନି ଚାଉଳ, ଅଧାକେଜି ଚିଙ୍ଗୁଡି,୨ଚାମଚ ଅଦା ରସୁଣ ପେଷ୍ଟ, ଏକ କପ କଟା ପିଆଜ, ୨ଟି ତେଜପତ୍ର, ୫ଟି ଲବଙ୍ଗ, ଅଳେଇଚ, ଗୁଜୁରାତି ଓ ଖଣ୍ଡେ ଡାଲଚିନି, ଏକ ଚାମଚ ଲେମ୍ବୁ ରସ, ୪ଚାମଚ ଘିଅ, ୨ଚାମଚ ବିରିୟାନି ମସଲା, ଏକ ଚାମଚ ଧନିଆ ପାଉଡର, ଏକ ଚାମଚ ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ, ଏକ ଚାମଚ ହଳଦୀ, କଟା ଧନିଆ ଓ ପୋଦିନା ପତ୍ର । ପ୍ରଣାଳୀ – ପ୍ରଥମେ ଚିଙ୍ଗୁଡିକୁ ଅଳ୍ପ ଅଦାରସୁଣ ପେଷ୍ଟ, ଧନିଆ […]

